суботу, 14 листопада 2015 р.

Етюд в жовто-зелених тонах


Автор: oksana.amelina
Бета: katya_pelmen 888
Пейрінг: С’юзен Боунс/Дафна Грінграсс
Рейтинг: NC-17
Жанр: Фемслеш, PWP
Розмір: драбл
Статус: завершений
Саммарі: Слизерин - місце для хитрих і підступних. Вони зроблять усе, щоб досягти своєї мети.


С’юзен йшла незвично порожнім коридором, притискаючи до себе книги. Задумавшись, дівчина не помітила ледь помітний силует в ніші з лицарськими обладунками. Не минуло й хвилини, як її затягли в нішу, завбачливо заткнувши рот. Насилу вивернувшись, вона побачила білявку в слизеринській мантії, обличчя якої було приховано у тіні капюшона.
Мовчи, — тихо обізвалась слизеринка смутно знайомим голосом, — я опускаю руку. Але один писк - і я накладу на тебе Сіленсіо.
С’юзен залишилося тільки обережно кивнути. Вона розуміла, що незнайомка може бути лояльною до Смертежерів, а то й однією з них.
Розумниця. А тепер зайдемо в клас, там менше шансів, що нас підслухають.
Боунс не встигла й слова сказати, як блондинка потягнула її в найближчу порожню аудиторію. Судячи з кількості пилу, її давно не використовували за призначенням.
Слизеринка, повернувшись спиною, чаклувала над дверима. Для неї це було необдуманим рішенням, оскільки С’юзен в будь-який момент могла напасти. Вона тихо, щоб не викликати підозр, засунула руку в кишеню мантії. Порожнеча її неприємно вразила.
Ти випадково не це шукаєш? — викрадачка повернулася, тримаючи в руках паличку С’юзен, і вона впізнала в ній Дафну Грінграсс.
Віддай негайно, — Боунс розлютила така нахабність. Мало того, що її запхали в покинутий клас, та ще й паличку відібрали!
Не треба так злитися, я тобі її віддам. Пізніше. А спочатку нам треба поговорити.
У мене немає причин з тобою говорити, — С’юзен грубо перервала свою співрозмовницю. Вона прекрасно розуміла, що така поведінка не зійде їй з рук, але не могла себе стримати. Їй ще ніколи не хотілося вдарити людину, і це відчуття її трохи лякало.
У мене є інформація для твого хваленого Поттера, - не звернувши уваги на зухвалість дівчини продовжила Дафна. - Адже саме він разом з Грейнджер організував цю Армію Дамблдора?
С’юзен завмерла, не вірячи в почуте. Невже хтось насмілився зрадити своїх товаришів, розповівши про все слизеринцям? Для неї, звиклої до дружньої атмосфери Гафелпафу, де всі, як одна сім'я, це було схоже на зраду.
Цього не може бути... — прошепотіла дівчина, повільно опустившись на парту. Зібравшись з думками, вона тихо запитала злегка надтріснутим голосом: — Хто..?
Дафну вразила подібна стійкість, адже мало хто зміг би витримати з честю подібну новину.
Невже ти думаєш, що я візьму і все тобі розкажу? Хіба я схожа на альтруїстку? — фиркнула вона, зацікавлено стежачи за реакцією Боунс.
С’юзен перевершила всі розрахунки Грінграсс: її карі очі світилися праведним гнівом, а маленькі кулачки стиснулися. Усім своїм виглядом вона показувала невдоволення.
Що тобі від мене треба? — вона напружено думала над причинами такої поведінки Дафни. Єдине, що їй приходило в голову, що це щось пов'язане з роботою її тітки.
Секс.
С’юзен ледь не вдавилася повітрям від несподіванки. Звичайно вона знала про бісексуальність магів, навіть мала короткочасний роман з одною відьмочкою. Але дівчина не вважала себе настільки привабливою, щоб крижана принцеса Слизерину просто так нею зацікавилась.
Це все? — недовірливо запитала вона. Вона не була настільки наївною, щоб повірити Грінграсс.
Хіба цього мало? — щиро здивувалася Дафна. «Мабуть дарма кажуть, що гафелпафці дуже наївні», — подумала вона, розглядаючи Боунс так, ніби вперше її побачила.
Ні, але від вас, слизеринців, можна всього чекати, — С’юзен похмуро посміхнулася, — мені доведеться тебе розчарувати — мене не приваблюють білявки.
Багатозільний настій, — Боунс здивовано подивилася на Дафну, — Я вип'ю Багатозільний з волоссям Чанґ, до якої, як я давно помітила, ти небайдужа. Правда, я не можу зрозуміти, чим вона тебе приваблює. Просто симпатична зазнайка.
Не смій ображати Чо! — вигукнула С’юзен, збентежено почервонівши.
«Невже це так помітно», — напружено подумала дівчина, не розуміючи де вона прокололася.
Дафна, скориставшись вдалим моментом, підійшла до неї практично впритул. Нахилившись, вона прошепотіла в здивовано відриті уста С’юзен:
Сьогодні о дев'ятій вечора я буду тебе чекати в Кімнаті на вимогу. Не запізнюйся.
Ніжно поцілувавши Боунс, Дафна вклала в руку шокованої дівчині її чарівну паличку і стрімко залишила клас.
Сука... — прошепотіла С’юзен, але її вже ніхто не чув.
***
С’юзен ніколи не готувалася так ретельно, як сьогодні. Одягла своє улюблене темно-синє плаття, яке їй ідеально личило. Воно було досить скромне, але його пошиття вигідно підкреслювало переваги дівчини.
Легкий макіяж робив дівчину жіночною. Після довгих роздумів, С’юзен все ж одягнула довгі срібні сережки з маленькими сапфірами, які залишилися у спадок від матері. Сині, в тон сукні, замшеві туфлі вона тимчасово трансфігурувала в чорні туфлі-”човники”.
На годиннику пів на дев'яту. О цій порі вітальня факультету була не багатолюдна. Але Боунс вирішила не ризикувати й поверх сукні натягнула шкільну мантію. Ніким не помічена, С’юзен вийшла в коридор. Намагаючись не попастися Філчу, дівчина обережно йшла на восьмий поверх, де і знаходилась Кімната на вимогу.
Зупинившись перед самими дверима, дівчина задумалася: з одного боку здавалося, що рішення правильне, але з іншого... Що зробить Чанґ, якщо дізнається?
«Хоча, що мені з того? У мене немає шансів її завоювати», — песимістично подумала С’юзен.
Дівчина тихо штовхнула двері і зайшла в кімнату. Побачене змусило її завмерти від захоплення. Стіни приміщення були покриті червоним оксамитом з вишитим срібними нитками візерунком. Завдяки тьмяному світлу маленьких ламп, які були розташовані в хаотичному порядку, в кімнаті панувала романтична атмосфера. Але найбільше вразило ліжко: велике, з постільною білизною з білого шовку, воно займало більшу частину кімнати. Недалеко від нього стояла проста перегородка, на кожній з трьох стінок були намальовані ієрогліфи.
Ти вчасно, — з-за перегородки вийшла Дафна в червоному китайському халаті, яка вже встигла випити Багатозільний настій.
Побачивши дівчину, С’юзен раптом розгубилася. Вона знала, що Чо красива дівчина, але її вразило побачене.
Довге чорне волосся зібране на потилиці в красивий вузол, відкриваючи прекрасний вид на білу шию. Тонкі губи, немов пелюстки червоної троянди, буквально благали, щоб їх поцілували.
Піддавшись спокусі, дівчина підійшла до Чо й ніжно поцілувала її в губи. Китаянка обережно обійняла С’юзен, боячись налякати своїм напором, але вона сама пригорнулась ближче і поглибила поцілунок. Він вийшов ніжним і дуже солодким.
Насилу відірвавшись від таких бажаних губ, С’юзен спробувала вгамувати хвилювання. Зосередившись на своїх відчуттях, вона не помітила, як Чоу встала за спиною. Тому поцілунок в шию став для дівчини повною несподіванкою. Здригнувшись, С’юзен відскочила в бік.
Тобі не подобається? — стривожено запитала китаянка, яку здивувала реакція Боунс.
Лоскотно, — зніяковіло прошепотіла вона. Її щоки залив ніжний рум'янець.
Полегшено зітхнувши, Чо розстебнула блискавку сукні і повільно, навмисно дражнячи дівчину, почала покривати поцілунками кожен міліметр молочно-білої шкіри. Особливу увагу вона приділяла двом маленьким родинкам, розташованим під лівою лопаткою.
Відчувши легкий дотик губ на своїй спині, С’юзен завмерла. Не зважаючи на попередній досвід, все відчувалося набагато гостріше. Одним легким рухом Чанґ зняла сукню з плечей дівчини, залишивши її в одній спідній білизні. Несподівано для себе, С’юзен збентежилася й намагалася закритися руками.
Чо обійшла дівчину й ніжно пригорнула до себе. Акуратно піднявши її підборіддя, вона подивилася прямо в очі С’юзен.
Тобі нема чого соромитися, — шепіт прямо в здивовано привідкриті рожеві губки, — Ти досконала.
Боунс раптом виявила, що не слухає, що каже Чо, а тільки дивиться як рухаються її губи. Притулившись до трохи здивованої дівчині, С’юзен почала покривати легкими поцілунками її обличчя. Але Чо було мало одних поцілунків, вона почала ненав'язливо підштовхнути дівчину до ліжка.
Помітити її маніпуляції Боунс змогла лише тоді, коли вони опинилася на гладкому покривалі. Чо виявилася зверху, притиснувши своїм тілом Боунс. Халат здався С’юзен зайвим, вона розв'язала пояс і спробувала його зняти. Але вийшло тільки задерти його край, оголивши довгі стрункі ноги. Вона ніжно провела по її нозі і зупинилася на пружній сідниці. Чорний шовк мереживних трусиків приємно холодив шкіру. С’юзен хотілося провести рукою по спині, але їй заважав халат.
Зніми, — гаряче прошепотіла дівчина прямо в маленьке вушко брюнетки, викликаючи мурашки на шкірі.
Чо піднялася з ліжка і стягнула з себе халат, що вже став ненависним. Виявилося, що крім мереживних трусиків з чорного шовку, на ній нічого не було. Вид оголених груди з великими сосками настільки збуджував С’юзен, що вона з широко розкритими очима потягнулася до них, пристрасно бажаючи відчути м'якість. Але Чо не дала їй це зробити, м'яко відштовхнувши назад на ліжко. Піднявши з підлоги пояс від халата, вона нахилилася над дівчиною і зав'язала їй руки.
Навіщо? — С’юзен здивовано подивилася спочатку на свої зв'язані руки, а потім на Чо.
Тобі сподобається, — палко запевнила її Чанґ, — я обіцяю.
В іншій ситуації С’юзен би не повірила слизеринці, але пристрасть затуманила їй розум. Чо прив'язала вільні кінці стрічки до стовпчика ліжка так, що руки дівчини виявилися у неї над головою.
Пристрасний поцілунок в ніжну шию змусив дівчину здригнутися і піддатися на зустріч дотикам. Залишивши кілька легких засосів, Чанґ опустилася до грудей. Руді веснянки виглядали настільки мило, що китаянка вирішила провести по них язиком. Бліда шкіра була приємна на смак, трохи солона від поту.
С’юзен важко дихала, лише іноді ледь чутно скімлила. Але ці звуки заводили Чанґ набагато більше, ніж вульгарні стогони її колишніх коханок.
Ти така чуйна, — хрипко прошепотіла вона, легко покусуючи ніжну плоть. Коли маленькі груди злегка почервоніла від палких поцілунків, Чо перемістилася на підтягнутий животик. Залишаючи на шкірі вологі поцілунки, дівчина підібралася до перешкоди у вигляді простих бавовняних трусиків.
Встань, — С’юзен відразу виконала прохання, допомагаючи їй зняти з себе останню частину одягу.
Коли вони опинилися на підлозі, дівчина злегка розсунула ноги, полегшуючи доступ до своїх принад. Чанґ переповзла вгору і пристрасно поцілувала свою коханку, одночасно притулившись до неї всім тілом. Тертя мокрих від поту тіл лише посилювало збудження. Піддаючись неясному пориву, Чо розв'язала дівчину. Щоб одразу опинитися на спині, придавленою в ліжко. С’юзен хижо посміхнулася і протиснувся коліном між ніг китаянки, збільшуючи площу тертя.
Тепер моя черга, — заявила вона і притулилася губами до беззахисної шкіри.
Деякий час в кімнаті лунали тільки тихі стогони і рване дихання дівчат. Стомившись, вони знесилено впали на ліжко.
Вистачить сил на другий раз? — Чо лукаво подивилася на Боунс, але та лежала в позі морської зірки і, здається, не чула її.
С’юзен? — Чанг присунулася ближче, практично нависнувши над дівчиною, — У нас же є ще час.
Вибач, але ні, — Боунс насилу піднялася і почала збиратися свої речі, розкидані в пориві пристрасті.
Дафна роздратовано закуталась в ковдру. Вона намагалася не показати, як сильно її образила відмова С’юзен. Але в глибині душі вона розуміла, що цей вечір для неї велика удача. І він навряд чи повториться ще хоч раз.
Я виконала свою частину договору, — сказала Боунс, повністю одягнувшись. — Кажи, хто зрадник.
Маріетта Еджкомб. Подружка твоєї коханої, — промовила Дафна в спину дівчині і тихо додала, — сподіваюся, вона її не вб'є.

Немає коментарів:

Дописати коментар